Bedford Street, Brooklyn

Brooklyn er det nye sort – to me, that is…

Jeg har virkelig tilbragt mange timer på Manhatten, sådan virkelig mange timer… De er primært blevet brugt på shopping, restaurant besøg og people watching. Jeg elsker energien, mangfoldigheden, stemningen, arkitekturen – you name it! Men jeg har til gengæld ambitioner om at besøge Brooklyn noget mere, der skylder jeg altså. Og man kan jo egentlig undre sig over det. Det er efterhånden et meget trendy område med mange hipstere, og det plejer at tiltrække mig med det samme. Men her har jeg været lidt langsom på aftrækkeren.

Jeg glæder mig til at nyde Manhatten skyline fra Brooklyn Bridge Park og gå rundt og suge  Brooklyn kulturen til mig, mens jeg observerer skæve typer og kigger på graffiti.

Jeg glæder mig også til at få en ægte Brooklyn dining experienceFive Leaves, som skulle være et helt fantastisk sted. Mange gæster skamroser deres Five Leaves Burger med bl.a. dybtstegt ananas og rødbede – indrømmet, det lyder virkelig som en mærkelig kombination, men det er der nok mange, der har tænkt før mig.

Udover de fantastiske anmeldelser har restauranten også en god historie, synes jeg. Inden Heath Ledger døde, havde han planer om at åbne Five Leaves i de selvsamme lokaler; Australian meets American. I hans ære har to af hans venner valgt at fuldføre hans drøm og åbnede restauranten med økonomisk støtte fra familien.

God historie, fede lokaler, god stemning og god mad – what’s not to like? Sign me up!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *