Hvorfor blogger jeg

Jeg vil gerne dele mine gode råd og oplevelser fra mine kulturrejser med dig – så du kan komme ud og opleve verden på bedste vis. Jeg vil gerne skabe et samlingspunkt for sjove, skæve, unikke, fantastiske oplevelser fra hele verden – en inspirationskilde til en spændende måde at tage på kulturrejser på.

Jeg brænder jeg for kultur, kulturrejser om man vil. Jeg synes det er vildt spændende at lære om nye kulturer, både for de nye oplevelser og nye perspektiver, men så sandelig også fordi man lærer utrolig meget om sin egen kultur og om sig selv.

Rejseblog

Jeg vil meget gerne bruge min blog til at dele de mange positive kulturoplevelser, man får ved at rejse ud i verden og ved at være opmærksom på at identificere dem.

Jeg regner også stærkt med at dele en masse lækre billeder, så min udlængsel kan smitte lidt af på dig :-)

Lad os dele en masse oplevelser!

/Lise

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *