Grand Central

Manhatten my love

Endelig satte jeg fødderne på mit elskede New York City sidewalk og blev straks en del af rush hour mylderet udenfor Grand Central.

Grand Central

Gensyn med smukkeste Grand Central

Det er ikke kun et besøg værd pga. den smukke bygning, indenfor og udenfor – men også fordi man altid får en rigtig god fornemmelse af byen ved at observere hverdagens travlhed.

Jeg får altid en helt særlig ro i kroppen, når jeg er på Manhatten. De mange mennesker og travelheden giver mig et stort smil på læben og en eventyrlyst helt ned i maven. Jeg elsker storbyens puls – jeg føler mig virkelig hjemme!

I denne omgang havde jeg kun to dage i den fantastiske storby, og jeg nød hvert minut. Jeg tog fra Connecticut tidligt torsdag morgen, hvor jeg delte tog med alle pendlerne og fik også fornøjelsen af en travl morgen i subway’en med kæmpe kuffert. Jeg tilbragte en god time på Starbucks på hjørnet af Prince og Crosby Street og kiggede på folk, mens jeg ventede på min søster med en venti chai latte ved min side. Det er et travlt hjørne i SoHo, så derfor også en travl Starbucks, men det var de godt forberedte på. Noget Baresso godt kunne lære noget af herhjemme… Det er i øvrigt et fantastisk område af Soho. Så hyggeligt og charmerende. En blanding af turisme og hverdag, der fungerer i et stort sammensurium.

Vi havde en enkelt overnatning på SoHotel, og det var jeg ganske tilfreds med. Venligt og imødekommende hotelpersonale og så oven i købet en free room upgrade. Det siger man jo aldrig nej tak til. Hvis man er meget lydfølsom om natten, skal man overveje det en ekstra gang. Hotellet ligger ud til Bowery, så det er uundgåeligt med larm om natten. Sådan er det i øvrigt de fleste steder på Manhatten.

Vi brugte hele torsdag på at gå hele Lower (og det meste af Midtown) Manhatten tynd. Den klassiske; vi gik indtil vores fødder næsten faldt af. Men det var skønt. Vi spiste frokost på yndlings Pastis i Meatpacking og gik derfra langs the High Line op til Midtown. Jeg har aldrig været på the High Line, men det er da en ualmindelig skøn oase midt i travlheden. Jeg er helt overbevist om, at det om sommeren er lige så meget et åndehul, som søerne er i København.

Hyggelig italiensk restaurant

Hyggelig italiensk restaurant

Min gamle værtsfar, Greg havde anbefalet en hyggelig italiensk restaurant i SoHo, og jeg elsker personlige anbefalinger. Vi spiste derfor middag på Bar Pitti med en hyggelig hverdagsagtig atmosfære, italiensk umiddelbarhed og dejlig mad. Kan absolut anbefales!

Jeg får aldrig for meget af Manhatten, og denne gang var ikke en undtagelse. Fredag tilbragte vi (noget af dagen) i Brooklyn – den får sit eget indlæg.

Until then – take care!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *