Love in NYC

New York City – I’ll see you very soon

Nu er der kun 1 uges tid til jeg tager min næste kulturrejse til USA – og jeg har svært ved at vente. Jeg regner stærkt med at det bliver en god blanding af en kultur- og en storbyrejse. Jeg glæder mig især til at have 2 dage i New York, hvor jeg kan gøre alt det jeg elsker – people watching, spise på gode restauranter, hænge ud på Starbucks, shoppe og vandre byen tynd…

Min søster jeg har booket 1 overnatning i SoHo – det er et absolut yndlings neighborhood. Jeg synes også det minder meget om Vesterbro i København, så det er nok ikke så mærkeligt, at jeg føler mig så godt hjemme South of Houston Street.

En af mine venner, Mikkel, har anbefalet mig at besøge Katz’s Delicatessen og det ligger tilfældigvis tæt på vores hotel. Så mon ikke jeg tager derhen og får en usammenlignelig sandwich med overload af friskskåret cold cuts og en fantastisk atmosfære.

Jeg vil også gerne nyde byen i The High Line og suge atmosfæren til mig. Jeg håber det bliver et dejligt solskin – så er byen bare endnu mere fantastisk end den også er i gråvejr.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *