Philly Cheese Steak

‘Pro with’ in Philly

Jeg glæder mig til at besøge Philadelphia. Jeg er spændt på, hvad denne storby har at tilbyde.

Indtil videre har min svoger givet et par tips – og selvfølgelig en bar med gode lokale øl :-) De har oven i købet også pup quiz, som vi kender dem herhjemme. Mon ikke man lige skulle slå et smut forbi old philly og få sig en øl en dag?!?

Besøg barens hjemmeside her.

Philly Cheese Steak

Jeg skal ikke afvise, at jeg glæder mig til at smage den meget omtalte philli cheese steak. Men jeg skal åbenbart læse lidt på lektien, før jeg kaster mig over at bestille den. Der er en helt særlig etikette ved bestillingen i forhold til hvilken ost man ønsker, og jeg skal jo nødig skille mig ud og antages for at være turist!!

Den traditionelle er eftersigende Cheez Whiz, som er en slags dåseost – min kloge svoger siger dog, at jeg skal holde mig langt fra den version. Jeg kunne også sige Whiz with – så var det også med sauterede løg. Det er også normalt at bestille american eller provolone ost…

Jeg glæder mig hvertfald til at smage – pro with, please – and keep ’em coming :-)

One comment

  • Jeg glæder mig til både øl, pub quiz og Philly cheese steak sammen med dig! Så må vi øve os på bestillingerne :-)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *