Rejse til USA

Turen går til USA

Idag er min svoger flyttet til USA, og om en måned rejser min søster med. De flytter til Newark, Delaware. Det betyder, at jeg skal være forberedt på rigtig mange rejser til USA de næste par år, og det gør mig bestemt ikke spor :-)

Jeg ved, at min første rejse bliver indenfor et halvt års tid, så hvorfor ikke allerede begynde og planlægge.

Delaware ligger på østkysten og de kommer til at bo i smørhullet mellem NYC og Washington D.C. og en halv times tid udenfor Philadelphia.

Rejse til USA

New York eeeeelsker jeg meget højt, og har været der en milliard gange, og glæder mig til at komme tilbage. Jeg har også besøgt Washington, men det er efterhånden nogle år siden, så mon ikke jeg kunne få nogle gode oplevelser der endnu engang. Jeg har til gengæld aldrig været i Philadelphia, og det glæder jeg mig virkelig til. Jeg tror det er en rigtig spændende by med meget amerikansk kultur at byde på.

Nu er det bare at komme igang med at finde de gode steder rundt omkring og ikke mindst lære nye steder at kende i New York. Sæt igang!

/Lise

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *